top of page

Mijn diensten

Al deze diensten zijn privé, dus enkel uw hond, de baasjes en ikzelf zijn aanwezig.

Ik ga eerst telefonisch contact opnemen met u en dan stuur ik een vragenlijst om door u in te vullen.  Op die manier weet ik wat de juiste noden zijn.

In principe kom ik bij u aan huis omdat ik de situatie beter kan inschatten in de hond zijn eigen omgeving.

Er kunnen natuurlijk ook afspraken gemaakt worden elders.  Alles is bespreekbaar.

Puppy begeleiding

Wil je graag dat je puppy een geweldige kameraad wordt, maar wil je met je kleine dreumes niet tussen teveel andere honden terecht komen, dan kom ik tot bij jou om samen te werken aan een fijne opvoeding.  Dit in zijn/haar vertrouwde omgeving zonder prikkels van buitenaf.  

Gedragsbegeleiding

Vertoont uw hond ongewenst gedrag, zoals blijvende onzindelijkheid, angst, agressie, blijven trekken aan de leiband, kortom alles wat de goede verstandhouding tussen u en uw hond verstoord.  Heel veel hondjes worden verkeerd begrepen, hebben een rugzakje (asiel, rescue) of zit de communicatie tussen baasje en hond niet goed.  Het zou spijtig zijn om daar niet een oplossing voor te zoek.  Ook hier wil ik graag helpen en dit in de eigen omgeving of de moeilijke situatie.

.

.

Opvoedingsbegeleiding

Heeft u geen puppy of is de puppy begeleiding gedaan, dan kan er verder gekeken worden naar wat u nog graag wil dat uw hond leert (bv mee met de auto, terrasje doen, ....) of kunnen we inzetten op hersenwerk, sport en spel, enz....Er zijn zoveel mogelijkheden om de band met uw hond te versterken.

De geschikte hond zoeken

Last but not least, wil ik ook de zoektocht naar de geschikte hond met u aangaan. Soms is een bepaald type hond niet geschikt voor uw gezin en/of woonomgeving en komt men tot de vaststelling dat het niet lukt.  Aan de hand van een vragenlijst kan ik u misschien in de juiste richting sturen.  Rekening houdend met uw wensen natuurlijk.  

.

.

bottom of page