top of page

Mijn activiteiten vanaf
1 juli 2021

Over tante Monique

Hoi, ik ben nog steeds Monique en nog steeds tante Monique voor "mijn diertjes".

Hoe alles begonnen is kunnen jullie lezen in het archief, maar ben nu een nieuwe weg ingeslagen.

De  Corona crisis heeft er bij iedereen fel ingehakt en ook bij mij, maar dat is niet alleen de oorzaak van mijn ommekeer. 

Heb gezien dat zoveel hondjes een rugzakje dragen en vaak kwamen ook die hondjes bij mij te logeren omdat er geen andere opvang was.  

Sommige hondenscholen weigeren ook bepaalde types honden en worden al snel als agressief of onhandelbaar bestempeld.  

Dit gegeven heeft me ertoe aangezet me verder te verdiepen in de materie en heb ondertussen al een aantal opleidingen achter de rug en voel me nu klaar om te gaan helpen.

Daarom noem ik me nu gedrags- en opvoedingscoach, maar blijf diep in mijn binnenste nog steeds tante Monique hoor.

 

Ik zelf voel me niet zo goed in een groep, en zeker niet in een grote groep, vandaar dat ik me ga focussen op privé begeleiding.

Heb tijdens mijn stage ondervonden dat een groep toespreken een te grote drempel is.  Ben er ook van overtuigd dat veel hondjes, en misschien ook hun baasjes, zich daar beter bij gaan voelen.  

Mijn oude klantjes probeer ik nog steeds te helpen met de vakantieopvang en met de uitlaatdienst, maar neem hiervoor geen nieuwe klanten meer aan.  Ga wel op zoek naar een goed alternatief en van zodra ik dat gevonden heb zal ik dat zeker hier posten en ook via social media.

Suggesties hieromtrent zijn welkom.  Ga dan zelf na of ik er een goed gevoel bij heb.

bottom of page