top of page

Wijziging vanaf

1 september 2019

Door omstandigheden zal ik vanaf 1 september 2019 thuis geen hondjes meer kunnen opvangen. 

In plaats daarvan kom ik housesitting doen, met andere woorden ik kom bij de hond(en) logeren.  Dit heeft als voordeel dat de hond(en) in hun vertrouwde omgeving blijven en op die manier ook hun eigen gewoontes kunnen behouden.  

 

Bijkomend pluspunt is dat uw huis bewoond is tijdens uw vakantie, de planten water krijgen, de brievenbus wordt leeggehaald en eventuele andere huisdieren ook gezelschap hebben. 

 

Ik breng mijn eigen spulletjes mee en zal dus enkel gebruik maken van uw keuken en badkamer, die ik uiteraard proper terug achterlaat.

 

De prijs blijft hetzelfde, voor verblijven van minder dan 3 nachten wordt er wel een kleine kilometervergoeding gevraagd.  De uitstappen die ik op eigen initiatief met de hond(en) maak, zijn uiteraard inbegrepen.

 

Tegen midden oktober beschik ik over een ingerichte bestelwagen zodat het maken van uitstappen gemakkelijker wordt.  

 

Het verwennen en knuffelen blijft gelijk.💕​

Over tante Monique

Hoi, ik ben Monique en tante Monique voor "mijn diertjes".

Na twee jaar te hebben gewerkt voor een organisatie die dierenopvang aan huis doet, heb ik beslist dat het tijd werd om op eigen benen te staan en vandaar de start van het mini bedrijfje "Bij Tante Monique" 

Heb ondervonden, door mijn verschillende gesprekken met baasjes, dat men, zeker voor honden, liever heeft dat ze niet alleen thuis moeten blijven en ze niet genoeg hebben aan één of twee bezoekjes per dag.  Een hond is en blijft nu eenmaal een roedeldier en houdt van gezelschap.  

 

De ene heeft al wat meer behoefte aan knuffels dan de andere, dan zijn er weer die meerdere keren per dag willen spelen om hun energie kwijt te geraken en dat is natuurlijk moeilijk om gedurende een relatief kort bezoek allemaal aan te bieden.

Het is hier zeker geen kennel en ook geen hotel.  Ik noem het een B&B voor honden.  De bedoeling is om steeds maar één hond te ontvangen, meerdere als ze tot hetzelfde gezin behoren. 

Op deze manier krijgen ze dezelfde aandacht als thuis en volgen ze ook dezelfde regels die thuis gelden  (al dan niet op de zetel, enz...)

Deze regels probeer ik dan ook zo strikt mogelijk te volgen.

Met andere woorden, de baasjes met vakantie, de hondjes op vakantie bij "hun" tante Monique.

bottom of page